Deep Cuts 3 & III cz. remasterów + bonusy

5 września – w dniu urodziny Freddiego – do sprzedaży trafi składanka Deep Cuts 3 oraz trzecia (ostatnia) część zremasterowanych albumów wraz z bonusami.

Deep Cuts 3:

1. Made In Heaven
2. Machines (Or ‚Back To Humans’)
3. Don’t Try So Hard
4. Tear It Up
5. I Was Born To Love You
6. A Winter’s Tale
7. Ride The Wild Wind
8. Bijou
9. Was It All Worth It
10. One Year Of Love
11. Khashoggi’s Ship
12. Is This The World We Created…?
13. The Hitman
14. It’s A Beautiful Day (Reprise)
15. Mother Love

Bonusy EP:


1. I Go Crazy (B-Side) [Brian May]
2. I Want To Break Free (Single Remix) [John Deacon]
3. Hammer To Fall (Headbanger’s Mix) [Brian May]
4. Is This The World We Created…? (Live in Rio, January 1985) [Freddie Mercury & Brian May]
5. It’s A Hard Life (Live in Rio, January 1985) [Freddie Mercury]
6. Thank God It’s Christmas (Non-Album Single) [Roger Taylor & Brian May]


1. A Kind Of Magic (Highlander Version) [Roger Taylor]
2. One Vision (Single Version) [Queen]
3. Pain Is So Close To Pleasure (Single Remix) [Freddie Mercury & John Deacon]
4. Forever (Piano Version) [Brian May]
5. A Kind Of Vision (Demo, August 1985) [Roger Taylor]
6. One Vision (Live at Wembley Stadium, July 11th 1986) [Queen]
7. Friends Will Be Friends Will Be Friends [Freddie Mercury & John Deacon]


1. I Want It All (Single Version) [Queen]
2. The Invisible Man (Early Version with Guide Vocal, August 1988) [Queen]
3. Hang On In There (B-Side) [Queen]
4. Hijack My Heart (B-Side) [Queen]
5. Stealin’ (B-Side) [Queen]
6. Chinese Torture (Instrumental) [Queen]
7. The Invisible Man (12” Version) [Queen]


1. I Can’t Live With You (1997 Rocks Retake) [Queen]
2. Lost Opportunity (B-Side) [Queen]
3. Ride The Wild Wind (Early Version with Guide Vocal) [Queen]
4. I’m Going Slightly Mad (Mad Mix) [Queen]
5. Headlong (Embryo with Guide Vocal) [Queen]


1. Heaven For Everyone (Single Version) [Roger Taylor]
2. It’s A Beautiful Day (B-Side Version) [Queen]
3. My Life Has Been Saved (1989 B-Side Version) [Queen]
4. I Was Born To Love You (Vocal & Piano Version) [Freddie Mercury]
5. Rock In Rio Blues (Live B-Side) [Queen]

6 A Winter’s Tale (Cosy Fireside Mix) [Freddie Mercury]

Bonusy video na iTunes:

The Works

1. Tear It Up (Live at Wembley Stadium, July 11th 1986)
2. I Want To Break Free (Live in Rio, January 1985)
3. Radio Ga Ga (Promo Video, 1984)

A Kind Of Magic

1. One Vision (Extended Promo Video, 1985)
2. Princes Of The Universe (Promo Video, 1986)
3. A Kind Of Magic (Live at Wembley Stadium, July 11th 1986)

The Miracle

1. I Want It All (Promo Video, 1989)
2. The Making of ‘The Miracle’ promo videos (1989)
3. The Making of ‚The Miracle’ album cover (1989)


1. Innuendo (Alternative Promo Video, 1991)
2. These Are The Days Of Our Lives (Hollywood Records Alternative Promo Video, 1991)
3. ‚Mad In The Making’: The Making of the ‚I’m Going Slightly Mad’ promo video (1991)

Made In Heaven

1. (Heart-Ache) Too Much Love Will Kill You (Promo Video, 1995)
2. Heaven For Everyone (Promo Video, 1995)
3. A Winter’s Tale (Alternative Promo Video, 1995)



Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:


Komentujesz korzystając z konta Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s