Queen Live in Chicago 1978


01. We Will Rock You (Fast)
02. Let Me Entertain You
03. Somebody To Love
04. If You Can’t Beat Them
05. Death On Two Legs
06. Killer Queen
07. Bicycle Race
08. I’m In Love With My Car
09. Get Down Make Love
10. You’re My Best Friend
11. Now I’m Here
12. Don’t Stop Me Now (Intro)
13. Spread Your Wings
14. Dreamers Ball
15. Love Of My Life
16. ’39
17. It’s Late
18. Brighton Rock
19. Fat Bottomed Girls
20. Keep Yourself Alive
21. Bohemian Rhapsody
22. Tie Your Mother Down
23. Sheer Heart Attack
24. We Will Rock You
25. We Are The Champions
26. God Save The Queen

Download: http://www.megaupload.com/?d=VAE8MPYG


Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s