Queen Poland

The biggest polish site about Queen

Queen + Paul Rodgers: Dyskografia

cosmos_rocks_packshot_750ALBUMY STUDYJNE:

  • 2008 The Cosmos Rocks

ALBUMY KONCERTOWE:

  • 2005 Return of the Champions (podwójny album)
  • 2009 Live in Ukraine (podwójny album)

DVD, Blu-Ray, VHS, etc.:

  • 2005 Return of the Champions (DVD)
  • 2006 Super Live in Japan (DVD, wydane wyłącznie w Japonii)
  • 2008 Let the Cosmos Rock (zapis koncertu w Charkowie z 12 września 2008 r. przeznaczony dla amerykańskich kin)
  • 2009 Live in Ukraine (DVD)

queen_and_paul_rodgers-live_in_ukraineSINGLE, PROMO:

  • 2005 Reaching Out/Tie Your Mother Down
  • 2005 We Will Rock You/We Are the Champions (tylko Japonia)
  • 2005 Live From Italy (tylko USA)
  • 2005 Europe Live (tylko w ramach pakietu VIP podczas koncertów w New Jersey i Hollywood, USA)
  • 2005 Europe Live (utwory z europejskiej części trasy Return of the Champions do pobrania online)
  • 2005 Queen on Tour – Queen + Paul Rodgers Interview (tylko UK)
  • 2006 Europe Live Gold (tylko w ramach pakietu Gold VIP podczas koncertów w USA)
  • 2006 Europe Live Platinum (tylko w ramach pakietu Platinum VIP podczas koncertów w USA)
  • 2007 Say It’s Not True
  • 2008 C-lebrity (UK/USA)
  • 2008 We Believe (tylko Włochy)
  • 2008 Call Me (Acetate, tylko UK)
  • 2008 Live Downloads (utwory z trasy Rock the Cosmos do pobrania online)
  • 2008 The Cosmos Rocks: Album Special (tylko USA)
  • 2008 The Cosmos Rocks: Interview Disc (tylko USA)

Opracował: mike