Queen Live At Wembley 1986

  1. „One Vision”
  2. „Tie Your Mother Down”
  3. „In the Lap of the Gods”
  4. „Seven Seas of Rhye”
  5. „Tear It Up”
  6. „A Kind of Magic”
  7. „Under Pressure”
  8. „Another One Bites the Dust”
  9. „Who Wants to Live Forever”
  10. „I Want to Break Free”
  11. „Impromptu”
  12. „Brighton Rock” (solo gitarowe)
  13. „Now I’m Here”
  14. „Love of My Life”
  15. „Is This the World We Created…?”
  16. „(You’re So Square) Baby I Don’t Care”
  17. „Hello Mary Lou (Goodbye Heart)”
  18. „Tutti Frutti”
  19. „Gimme Some Lovin'”
  20. „Bohemian Rhapsody”
  21. „Hammer to Fall”
  22. „Crazy Little Thing Called Love”
  23. „Big Spender”
  24. „Radio Ga Ga”
  25. „We Will Rock You”
  26. „Friends Will Be Friends”
  27. „We Are the Champions”
  28. „God Save the Queen”


Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s